Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NARİN FC YALVAC SİNCİTY
bora`s Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten unsatisfactory
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


3e minuut.
Arolat geeft een lange en hoge pass. Gencebay is nu in balbezit. Gencebay met een sublieme pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Kaskat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Tınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Kaskat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Leira met een sublieme pass. Arslanoğlu rent richting de bal. Arslanoğlu geeft een hoge lob. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Rochowiak controleert de bal met de borst. Arslanoğlu is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel. Kaskat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Arslanoğlu de bal. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Arolat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bayer passt de bal zonder na te denken. Davulcu rent richting de bal. Khachaturyan speelt de bal door. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majcherek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tınay is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak passt de bal in één keer door. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 1:0

36e minuut.
Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arolat de bal. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Kaskat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Papatya kopt de bal weg. Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak speelt de bal door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Majcherek rent richting de bal. Arolat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majcherek. Majcherek krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Koçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino passt de bal in één keer door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. Kaskat bokst de bal weg.

42e minuut.
Pora passt de bal in één keer door. Leira rent richting de bal. Leira geeft de bal voor. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Antino kopt de bal weg. Khachaturyan rent richting de bal. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel. Kaskat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARİN FC 19%, YALVAC SİNCİTY 81%.
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 2:0

46e minuut.
Arslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak onderschept slim de pass. Khachaturyan speelt de bal door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 3:0

48e minuut.
Doeltrap. Kaskat trapt de bal weg van het doel. Khachaturyan kopt de bal weg. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Majcherek heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek passt de bal zonder na te denken. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaskat met een harde bal richting middenveld. Khachaturyan kopt de bal weg. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Kaskat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 4:0

53e minuut.
Antino speelt de bal door. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan passt de bal in één keer door. Antino is nu in balbezit. Antino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Antino is nu in balbezit. Antino probeert naar een medespeler te passen. Leira is nu in balbezit. Leira geeft een hoge lob. Majcherek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Khachaturyan speelt de bal door. Rochowiak is nu in balbezit. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Eraslan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

57e minuut.
Koçak geeft een lange en hoge pass. Khachaturyan geeft de bal voor. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Gencebay probeert naar een medespeler te passen. Khachaturyan speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 5:0

61e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 6:0

67e minuut.
Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 7:0

70e minuut.
Daar is Leira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leira probeert naar een medespeler te passen. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 8:0

73e minuut.
Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino passt de bal in één keer door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ... Kaskat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 9:0

76e minuut.
Daar is Eraslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Eraslan de bal onder controle te krijgen. Arolat onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antino zal de hoekschop nemen. Bayer is nu in balbezit. Leira is nu in balbezit. Leira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kaskat trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Antino de bal. Antino passt de bal met de wreef. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Antino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majcherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan schiet op doel. Kaskat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Arolat geeft een lange en hoge pass. Antino kopt de bal weg. Daar is Arslanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 10:0

85e minuut.
Majcherek met een sublieme pass. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majcherek de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 11:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrkalović komt het veld opgelopen. Zsombok komt het veld opgelopen. Duma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARİN FC 11%, YALVAC SİNCİTY 89%.
NARİN FC - YALVAC SİNCİTY 11:0