Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YALVAC SİNCİTY NARİN FC
Normal Tactiek bora`s
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 46.9
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
İlker speelt de bal door. Klungelig pakt Telli de bal. Majcherek onderschept slim de pass. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Khachaturyan speelt de bal door. Leira met een sublieme pass. Majcherek kan de bal niet met de borst controleren. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:1

4e minuut.
Davulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan onderschept slim de pass. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Leira met een sublieme pass. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak passt de bal in één keer door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kaskat trapt de bal weg van het doel. Antino kopt de bal weg. Klungelig pakt Koçak de bal. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Khachaturyan de bal. Khachaturyan geeft de bal voor. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. Kaskat bokst de bal weg. Paal! Arolat heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majcherek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Papatya met een snelle inworp. Davulcu rent richting de bal. Davulcu geeft een hoge lob. Telli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino met een sublieme pass. Daar is Majcherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Leira is nu in balbezit. Leira speelt de bal door. Rochowiak met een sublieme pass. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaskat met een sublieme pass. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Davulcu is nu in balbezit. Majcherek onderschept slim de pass. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Kaskat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Leira bereikt de bal nog maar net als eerste. Leira passt de bal in één keer door. Rochowiak met een sublieme pass. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kaskat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaskat probeert naar een medespeler te passen. Antino kopt de bal weg. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:2

24e minuut.
Arolat geeft een hoge lob. Daar is Gencebay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gencebay geeft de bal voor. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:3

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Rochowiak de bal onder controle te krijgen. Leira speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:4

37e minuut.
Leira probeert naar een medespeler te passen. Antino is nu in balbezit. Antino met een sublieme pass. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gencebay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencebay passt de bal met de wreef. Khachaturyan speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Gencebay heeft problemen om de bal te vangen. Gencebay geeft een hoge lob. Arslanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kaskat met een sublieme pass. Antino probeert de bal met de borst te controleren. Antino passt de bal in één keer door. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 80%, NARİN FC 20%.
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:5

52e minuut.
Arslanoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bayer de bal. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Kaskat bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Daar is Majcherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan geeft de bal voor. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:6

62e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak passt de bal met de wreef. Khachaturyan met een sublieme pass. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaskat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Eraslan heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Eraslan probeert de bal aan de voet te houden. Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Antino rent richting de bal. Khachaturyan speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Khachaturyan de bal. Khachaturyan met een sublieme pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel. Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:7

76e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Arolat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kaskat trapt de bal weg van het doel. Khachaturyan controleert de bal met de borst. Arslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:8

81e minuut.
Antino rent richting de bal. Antino met een sublieme pass. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Kaskat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:9

84e minuut.
Leira bereikt de bal nog maar net als eerste. Leira passt de bal in één keer door. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak geeft een hoge lob. Majcherek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Antino heeft problemen om de bal te vangen. Antino probeert naar een medespeler te passen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eraslan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:10

89e minuut.
Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan passt de bal zonder na te denken. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Bayer rent richting de bal. Bayer geeft de bal voor. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zsombok komt het veld opgelopen. Duma komt het veld opgelopen. Hrkalović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 86%, NARİN FC 14%.
YALVAC SİNCİTY - NARİN FC 0:10