Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULU SPOR Vinsmoke
SAP Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 37
very good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Kammer rent richting de bal. Kammer passt de bal met de wreef. Bolivar rent richting de bal. Bolivar passt de bal in één keer door. Lima da Silva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ćosović heeft problemen om de bal te vangen. Ćosović verovert de bal door een tackle van achteren. Henckens bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı onderschept slim de pass. Sandıkçı schiet op doel. Kazimierczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Taquara maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazimierczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Uluerdem passt de bal in één keer door. Taquara is nu in balbezit. Taquara speelt de bal door. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Vinsmoke 1:0

28e minuut.
Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henckens met een sublieme pass. Brózda met een sublieme pass. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara draait met de bal, schiet en ... Kazimierczak bokst de bal weg.

29e minuut.
Taquara passt de bal in één keer door. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Kazimierczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Vinsmoke 2:0

37e minuut.
Skudžinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı verovert de bal door een tackle van achteren. Sandıkçı probeert naar een medespeler te passen. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel. Kazimierczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 46%, Vinsmoke 54%.
ULU SPOR - Vinsmoke 2:0

49e minuut.
Brózda speelt de bal door. Derwan rent richting de bal. Derwan probeert naar een medespeler te passen. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Derwan onderschept slim de pass. Derwan geeft de bal voor. Sandıkçı kopt de bal weg. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Levent kopt de bal weg. Daar is Taquara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taquara geeft een lange en hoge pass. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Kazimierczak bokst de bal weg.

62e minuut.
Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem geeft de bal voor. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Kazimierczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Vinsmoke 3:0

63e minuut.
Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ćosović de bal. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Vinsmoke 4:0

65e minuut.
Bolivar passt de bal in één keer door. İskay rent richting de bal. İskay passt de bal in één keer door. Taquara rent richting de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Bolivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brózda met een sublieme pass. Klungelig pakt Sandıkçı de bal. Taquara is nu in balbezit. Taquara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Vinsmoke 5:0

71e minuut.
Czaszyn neemt vlug de vrije trap. Skudžinskas kopt de bal weg. Henckens probeert de bal aan de voet te houden. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Levent rent richting de bal. Levent passt de bal zonder na te denken. Taquara is nu in balbezit. Taquara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ego-Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Brózda rent richting de bal. Brózda passt de bal in één keer door. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İskay. Levent is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levent zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Taquara krijgt zijn hoofd ertegen. Kazimierczak bokst de bal weg. Klungelig pakt Henckens de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Vinsmoke 6:0

86e minuut.
Lima da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima da Silva probeert naar een medespeler te passen. Tammaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
İskay probeert de bal met de borst te controleren. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Taquara met een sublieme pass. Sandıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 25%, Vinsmoke 75%.
ULU SPOR - Vinsmoke 6:0