Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hellbreaker ULU SPOR
Normal Tactiek SAP
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen good


4e minuut.
Şam rent richting de bal. Derwan verovert de bal door een tackle van achteren. Derwan passt de bal in één keer door. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sandıkçı probeert naar een medespeler te passen. Okusun rent richting de bal. Taquara onderschept slim de pass. Taquara haalt uit met een fantastische trap. Tecen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - ULU SPOR 0:1

19e minuut.
Sandıkçı schiet op doel. Tecen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Okusun probeert de bal aan de voet te houden. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel. Hunsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - ULU SPOR 0:2

19e minuut.
Sandıkçı passt de bal zonder na te denken. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Elter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taquara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brózda met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Derwan met een snelle inworp. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Tecen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - ULU SPOR 0:3

32e minuut.
Derwan kopt de bal weg. Brózda is nu in balbezit. Brózda passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı probeert naar een medespeler te passen. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem schiet op doel. Tecen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - ULU SPOR 0:4

42e minuut.
Brózda speelt de bal door. Elter speelt de bal door. Ego-Aguirre onderschept slim de pass. Çoban is nu in balbezit. Çoban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan met een sublieme pass. Klungelig pakt Sandıkçı de bal. Taquara is nu in balbezit. Taquara haalt uit met een fantastische trap. Tecen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hellbreaker 68%, ULU SPOR 32%.
FC Hellbreaker - ULU SPOR 0:4

49e minuut.
Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ciobanu passt de bal met de wreef. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okusun. Taquara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taquara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

56e minuut.
Ciobanu met een snelle inworp. Uluerdem is nu in balbezit. Şam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uluerdem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciobanu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taquara rent richting de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ... Tecen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sandıkçı de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hunsoy geeft de bal voor. Daar is Tammaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem met een sublieme pass. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Devrimsoy geeft een hoge lob. Inworp. Ciobanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - ULU SPOR 0:5

65e minuut.
Cankurtaran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tarkın de bal. Şam rent richting de bal. Sandıkçı verovert de bal door een tackle van achteren. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Çoban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciobanu rent richting de bal. Ciobanu geeft een hoge lob. Taquara is nu in balbezit. Taquara geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cankurtaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tammaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cankurtaran. Cankurtaran krijgt een gele kaart. Tammaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Czaszyn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - ULU SPOR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hellbreaker 72%, ULU SPOR 28%.
FC Hellbreaker - ULU SPOR 0:6