Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kırıkkale FK YAMYAMLAR1496
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Azar kopt de bal weg. Cihansel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öztürk. Öztürk krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Karışlar probeert naar een medespeler te passen. İzel rent richting de bal. İzel passt de bal in één keer door. Karakaya is nu in balbezit. Karakaya haalt uit met een fantastische trap. Soyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - YAMYAMLAR1496 0:1

6e minuut.
Faikoğlu geeft een hoge lob. Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğer verovert de bal door een tackle van achteren. Öğer schiet op doel. Dönmez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kırıkkale FK - YAMYAMLAR1496 1:1

12e minuut.
Karakaş geeft een hoge lob. Şam rent richting de bal. İzel onderschept slim de pass. İzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - YAMYAMLAR1496 1:2

14e minuut.
Şahinsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinsoy passt de bal met de wreef. Öğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kırıkkale FK - YAMYAMLAR1496 2:2

18e minuut.
Azar met de inworp. İzel rent richting de bal. İzel geeft de bal voor. Özdeğirmenci rent richting de bal. Özdeğirmenci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göktürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karışlar probeert naar een medespeler te passen. Öğer is nu in balbezit. Öğer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Şam onderschept slim de pass. Şam geeft een hoge lob. Şahinsoy kopt de bal weg. Öğer is nu in balbezit. Öğer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Okursoy heeft problemen om de bal te vangen. Açıksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy begaat een overtreding. Okursoy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırıkkale FK 41%, YAMYAMLAR1496 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kırıkkale FK - YAMYAMLAR1496 2:2

61e minuut.
Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinsoy onderschept slim de pass. Şahinsoy speelt de bal door. Öğer is nu in balbezit. Öğer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Açıksöz met een snelle inworp. Şahinsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinsoy geeft de bal voor. Faikoğlu rent richting de bal. Faikoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karışlar kopt de bal weg. Evren bereikt de bal nog maar net als eerste. Evren probeert naar een medespeler te passen. Karakaya is nu in balbezit. Karakaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırıkkale FK 43%, YAMYAMLAR1496 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kırıkkale FK - YAMYAMLAR1496 2:2