Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULU SPOR MardinUnited
SAP Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
15% Spel op eigen helft 85%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 19.2
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Sazalan verovert de bal door een tackle van achteren. Sazalan geeft een hoge lob. Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal zonder na te denken. Baykam probeert de bal aan de voet te houden. Gülenyüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Baykam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derwan met een snelle inworp. Sandıkçı controleert de bal met de borst. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal met de wreef. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... Gülenyüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - MardinUnited 1:0

9e minuut.
Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu geeft een hoge lob. Taquara met een sublieme pass. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel. Gülenyüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçar geeft de bal voor. Baray is nu in balbezit. Ciobanu onderschept slim de pass. Ciobanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Uluerdem kopt de bal weg. Taquara rent richting de bal. Mavili rent richting de bal. Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mavili passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı passt de bal in één keer door. Taquara is nu in balbezit. Taquara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - MardinUnited 2:0

22e minuut.
Uçar kopt de bal weg. Mavili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brózda verovert de bal door een tackle van achteren. Brózda speelt de bal door. Derwan speelt de bal door. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı schiet op doel. Gülenyüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - MardinUnited 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 15%, MardinUnited 85%.
ULU SPOR - MardinUnited 3:0

51e minuut.
Derwan geeft de bal voor. Taquara heeft problemen om de bal te vangen. Mavili rent richting de bal. Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ego-Aguirre geeft een lange en hoge pass. Ciobanu rent richting de bal. Ciobanu geeft een hoge lob. Taquara rent richting de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ... Gülenyüz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Derwan is nu in balbezit. Derwan geeft een lange en hoge pass. Kohen heeft problemen om de bal te vangen. Derwan rent richting de bal. Derwan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gülenyüz niet meer kan verder spelen. Tutkun komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Uluerdem met een sublieme pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı met een sublieme pass. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - MardinUnited 4:0

62e minuut.
Mardinli is nu in balbezit. Derwan speelt de bal door. Uluerdem met een sublieme pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Paal! Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - MardinUnited 5:0

64e minuut.
Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara probeert naar een medespeler te passen. Mardinli rent richting de bal. Sandıkçı verovert de bal door een tackle van achteren. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tutkun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Uğurluel onderschept slim de pass. Uğurluel geeft een hoge lob. Derwan kopt de bal weg. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel. Tutkun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Brózda probeert naar een medespeler te passen. Taquara is nu in balbezit. Taquara passt de bal in één keer door. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem passt de bal met de wreef. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Tutkun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - MardinUnited 6:0

75e minuut.
Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu geeft een hoge lob. Derwan kopt de bal weg. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kohen passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı passt de bal met de wreef. Taquara is nu in balbezit. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Özatak passt de bal zonder na te denken. Inworp. Derwan met een snelle inworp. Uluerdem controleert de bal met de borst. Uluerdem geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - MardinUnited 7:0

81e minuut.
Ciobanu is nu in balbezit. Uluerdem met een sublieme pass. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Baykam probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Derwan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Uçar rent richting de bal. Taquara onderschept slim de pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Baykam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - MardinUnited 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 14%, MardinUnited 86%.
ULU SPOR - MardinUnited 8:0