Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MardinUnited ULU SPOR
Normal Tactiek SAP
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Karataş passt de bal zonder na te denken. Uçar is nu in balbezit. Uçar speelt de bal door. Taquara is nu in balbezit. Taquara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sandıkçı kan de bal niet met de borst controleren. Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Sandıkçı controleert de bal met de borst. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Brózda de bal. Brózda met een sublieme pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Gülenyüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MardinUnited - ULU SPOR 0:1

9e minuut.
Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan geeft de bal voor. Uluerdem heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tekiralan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mavili de bal. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mavili rent richting de bal. Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem met een sublieme pass. Taquara is nu in balbezit. Taquara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Levent zal de hoekschop nemen. Tekiralan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sandıkçı de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Taquara is nu in balbezit. Sandıkçı rent richting de bal. Klungelig pakt Taquara de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ... Gülenyüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı schiet op doel. Gülenyüz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MardinUnited - ULU SPOR 0:2

34e minuut.
Uçar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levent met een snelle inworp. Klungelig pakt Taquara de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohen. Tekiralan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tekiralan met een snel genomen vrije trap. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MardinUnited - ULU SPOR 0:3

44e minuut.
Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem speelt de bal door. Levent rent richting de bal. Taquara is nu in balbezit. Taquara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MardinUnited 73%, ULU SPOR 27%.
MardinUnited - ULU SPOR 0:3

52e minuut.
Brózda geeft een hoge lob. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı passt de bal met de wreef. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MardinUnited - ULU SPOR 0:4

58e minuut.
Tekiralan met de inworp. Ulaş speelt de bal door. Özatak heeft problemen om de bal te vangen. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Taquara is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Levent zal de hoekschop nemen. Taquara krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ego-Aguirre kopt de bal weg. Mavili heeft problemen om de bal te vangen. Levent speelt de bal door. Taquara is nu in balbezit. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Brózda geeft een hoge lob. Taquara is nu in balbezit. Taquara met een sublieme pass. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Uluerdem speelt de bal door. Taquara is nu in balbezit. Taquara draait met de bal, schiet en ... Uçar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Levent onderschept slim de pass. Levent passt de bal in één keer door. Uğurluel met een sublieme pass. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MardinUnited - ULU SPOR 0:5

84e minuut.
Czaszyn rent richting de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan geeft een lange en hoge pass. Taquara is nu in balbezit. Taquara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mavili passt de bal zonder na te denken. Baray is nu in balbezit. Levent maakt een afschuwelijke overtreding. Levent krijgt een gele kaart. Baray raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Ulaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem speelt de bal door. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MardinUnited 65%, ULU SPOR 35%.
MardinUnited - ULU SPOR 0:5