Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DragonX YAMYAMLAR1496
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
İzel met een sublieme pass. Karakaya rent richting de bal. Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaya verovert de bal door een tackle van achteren. Karakaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - YAMYAMLAR1496 0:1

8e minuut.
Aktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Azar met een snelle inworp. İzel bereikt de bal nog maar net als eerste. İzel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Öztürk onderschept slim de pass. Öztürk passt de bal in één keer door. Azar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azar geeft een hoge lob. Ardan kopt de bal weg. Çöğürlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Baharatçı probeert de bal met de borst te controleren. Baharatçı geeft een hoge lob. Evren controleert de bal met de borst. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Evren trapt de bal weg. Baharatçı speelt de bal door. Klungelig pakt Özbakar de bal. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonX 61%, YAMYAMLAR1496 39%.
DragonX - YAMYAMLAR1496 0:1

67e minuut.
Klungelig pakt Ardan de bal. Karakaya is nu in balbezit. Türkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaya verovert de bal door een tackle van achteren. Karakaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - YAMYAMLAR1496 0:2

74e minuut.
Akmaz is nu in balbezit. Azar verovert de bal door een tackle van achteren. Azar passt de bal met de wreef. İzel is nu in balbezit. İzel draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tüfekçioğlu met een sublieme pass. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azmaner is nu in balbezit. Azmaner schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Akmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azmaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azmaner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azmaner kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - YAMYAMLAR1496 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonX 49%, YAMYAMLAR1496 51%.
DragonX - YAMYAMLAR1496 1:2