Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAMYAMLAR1496 DragonX
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Öztürk is nu in balbezit. Tepebağlı verovert de bal door een tackle van achteren. Tepebağlı met een sublieme pass. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baharatçı met een sublieme pass. Karakaya is nu in balbezit. Tüfekçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İzel bereikt de bal nog maar net als eerste. İzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Baharatçı onderschept slim de pass. Baharatçı met een sublieme pass. Klungelig pakt Karakaş de bal. Sancar is nu in balbezit. Sancar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tepebağlı probeert naar een medespeler te passen. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gülercan. Gülercan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
İzel kopt de bal weg. Türkü controleert de bal met de borst. Azar speelt de bal door. Karakaya rent richting de bal. Karakaya draait met de bal, schiet en ... Çöğürlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ardan passt de bal met de wreef. Kelek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özdeğirmenci. Özdeğirmenci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMYAMLAR1496 54%, DragonX 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YAMYAMLAR1496 - DragonX 0:0

50e minuut.
Özbakar geeft de bal voor. Eltemiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İzel. İzel krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Batmaz kopt de bal weg. Özdeğirmenci is nu in balbezit. Eltemiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eltemiz krijgt een gele kaart. Özdeğirmenci raakt geblesseerd tijdens het duel. İzel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMYAMLAR1496 - DragonX 1:0

61e minuut.
İzel passt de bal in één keer door. Karakaya rent richting de bal. Aktaroğlu met een sublieme pass. Karakaya is nu in balbezit. Karakaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Okursoy geeft een lange en hoge pass. Baharatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baharatçı passt de bal zonder na te denken. Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sancar is nu in balbezit. Tepebağlı probeert naar een medespeler te passen. Batmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sancar is nu in balbezit. Sancar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Okursoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batmaz is nu in balbezit. Met opzet legt Tepebağlı zijn tegenspeler op de grond. Tepebağlı is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMYAMLAR1496 57%, DragonX 43%.
YAMYAMLAR1496 - DragonX 1:0