Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kırıkkale FK ULU SPOR
Normal Tactiek SAP
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen solid


6e minuut.
Ciobanu met de inworp. Uluerdem controleert de bal met de borst. Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Açıksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre onderschept slim de pass. Ego-Aguirre passt de bal met de wreef. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:1

17e minuut.
Taquara probeert naar een medespeler te passen. Karışlar is nu in balbezit. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem schiet op doel. Şam probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı rent richting de bal. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:2

27e minuut.
Cihansel rent richting de bal. Inworp. Ciobanu met de inworp. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:3

27e minuut.
Yumurtacı heeft problemen om de bal te vangen. Cihansel is nu in balbezit. Taquara onderschept slim de pass. Klungelig pakt Taquara de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn geeft de bal voor. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:4

34e minuut.
Göktürk rent richting de bal. Derwan onderschept slim de pass. Derwan met een sublieme pass. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Inworp. Ciobanu met de inworp. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap. Şam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:5

39e minuut.
Sazalan met een sublieme pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı speelt de bal door. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cihansel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Şam geeft de bal voor. Inworp. Derwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırıkkale FK 76%, ULU SPOR 24%.
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:5

53e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem passt de bal met de wreef. Ciobanu speelt de bal door. Klungelig pakt Taquara de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ... Soyeri bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Şam probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Derwan neemt de hoekschop. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:6

56e minuut.
Sazalan geeft een hoge lob. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı schiet op doel. Soyeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:7

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Taquara de bal onder controle te krijgen. Cihansel rent richting de bal. Cihansel passt de bal in één keer door. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem met een sublieme pass. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Karışlar heeft problemen om de bal te vangen. Derwan is nu in balbezit. Derwan speelt de bal door. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ciobanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Taquara rent richting de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sandıkçı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Derwan de bal. Derwan passt de bal in één keer door. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Paal! Taquara rent richting de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırıkkale FK 78%, ULU SPOR 22%.
Kırıkkale FK - ULU SPOR 0:7