Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DragonX Vinsmoke
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 34.8
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Baharatçı passt de bal met de wreef. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar passt de bal zonder na te denken. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Azmaner bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay verovert de bal door een tackle van achteren. İskay probeert naar een medespeler te passen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Franus is nu in balbezit. Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus onderschept slim de pass. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aktaroğlu trapt de bal weg. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Bolivar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Franus de bal. Franus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
İskay speelt de bal door. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar speelt de bal door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus is nu in balbezit. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
İskay geeft een hoge lob. Ardan kopt de bal weg. Türkü probeert de bal met de borst te controleren. Kammer is nu in balbezit. Kammer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kammer rent richting de bal. Kammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - Vinsmoke 0:1

25e minuut.
Azmaner kopt de bal weg. Daar is İskay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskay probeert naar een medespeler te passen. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cəfərov kopt de bal weg. Türkü is nu in balbezit. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer geeft een lange en hoge pass. Franus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
İskay is nu in balbezit. İskay passt de bal in één keer door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap. Aktaroğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cəfərov kopt de bal weg. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baharatçı verovert de bal door een tackle van achteren. Franus verovert de bal door een tackle van achteren. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - Vinsmoke 0:2

38e minuut.
Ardan geeft de bal voor. Inworp. Lima da Silva met een snelle inworp. Bolivar rent richting de bal. Bolivar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çöğürlü trapt de bal weg. İskay kopt de bal weg. Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çöğürlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - Vinsmoke 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonX 74%, Vinsmoke 26%.
DragonX - Vinsmoke 0:3

48e minuut.
Kelek met de inworp. Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolivar krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Eltemiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lima da Silva met een snelle inworp. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar geeft een lange en hoge pass. Çöğürlü bokst de bal weg. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - Vinsmoke 0:4

57e minuut.
Skudžinskas rent richting de bal. Daar is Kammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kammer probeert naar een medespeler te passen. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov onderschept slim de pass. Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Bolivar rent richting de bal. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Azmaner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kammer is nu in balbezit. Kammer probeert naar een medespeler te passen. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - Vinsmoke 0:5

71e minuut.
Kelek verovert de bal door een tackle van achteren. İskay bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay geeft de bal voor. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - Vinsmoke 0:6

73e minuut.
Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer passt de bal zonder na te denken. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - Vinsmoke 0:7

75e minuut.
Sancar rent richting de bal. İskay verovert de bal door een tackle van achteren. İskay passt de bal zonder na te denken. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ... Çöğürlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Çöğürlü trapt de bal weg van het doel. Cəfərov kopt de bal weg. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
İskay speelt de bal door. Bolivar rent richting de bal. Bolivar speelt de bal door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - Vinsmoke 0:8

83e minuut.
Azmaner passt de bal in één keer door. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer probeert naar een medespeler te passen. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonX 74%, Vinsmoke 26%.
DragonX - Vinsmoke 0:8