Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vinsmoke DragonX
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 15.8
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lima da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Lima da Silva met een sublieme pass. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Azmaner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tepebağlı komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar onderschept slim de pass. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Franus verovert de bal door een tackle van achteren. Bolivar rent richting de bal. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aktaroğlu de bal onder controle te krijgen. Çöğürlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Cəfərov passt de bal met de wreef. İskay geeft de bal voor. Franus kopt de bal weg. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - DragonX 1:0

20e minuut.
Kammer probeert naar een medespeler te passen. Cəfərov kan de bal niet met de borst controleren. Tüfekçioğlu met een sublieme pass. Kammer is nu in balbezit. Kammer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Taşkıran rent richting de bal. Bolivar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolivar met een sublieme pass. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolivar probeert naar een medespeler te passen. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
İskay is nu in balbezit. İskay passt de bal zonder na te denken. Franus rent richting de bal. Klungelig pakt Franus de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - DragonX 2:0

44e minuut.
Cəfərov met de inworp. Daar is İskay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskay met een sublieme pass. Bolivar rent richting de bal. Bolivar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinsmoke 28%, DragonX 72%.
Vinsmoke - DragonX 2:0

48e minuut.
Lima da Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar geeft de bal voor. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - DragonX 3:0

50e minuut.
Franus passt de bal zonder na te denken. İskay bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay met een sublieme pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolivar probeert naar een medespeler te passen. Franus heeft problemen om de bal te vangen. Franus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Çöğürlü met een harde bal richting middenveld. Cəfərov kopt de bal weg. Klungelig pakt Türkü de bal. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Eltemiz is nu in balbezit. Lima da Silva onderschept slim de pass. Lima da Silva speelt de bal door. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. Çöğürlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus draait met de bal, schiet en ... Çöğürlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - DragonX 4:0

63e minuut.
Cəfərov geeft een hoge lob. Daar is Lima da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lima da Silva geeft de bal voor. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cəfərov rent richting de bal. Cəfərov passt de bal met de wreef. Franus is nu in balbezit. Franus schiet op doel. Çöğürlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bolivar passt de bal in één keer door. Kammer rent richting de bal. Kammer passt de bal met de wreef. Franus is nu in balbezit. Franus schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar speelt de bal door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - DragonX 5:0

85e minuut.
Klungelig pakt Taşkıran de bal. Bolivar onderschept slim de pass. Bolivar probeert naar een medespeler te passen. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinsmoke 17%, DragonX 83%.
Vinsmoke - DragonX 5:0