Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAMYAMLAR1496 FC Hellbreaker
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
İzel passt de bal in één keer door. Okusun rent richting de bal. Okusun geeft een hoge lob. Çoban is nu in balbezit. Çoban geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarkın rent richting de bal. Tarkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMYAMLAR1496 - FC Hellbreaker 0:1

34e minuut.
Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban probeert naar een medespeler te passen. Tarkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkın schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMYAMLAR1496 68%, FC Hellbreaker 32%.
YAMYAMLAR1496 - FC Hellbreaker 0:1

46e minuut.
Cankurtaran heeft problemen om de bal te vangen. Cankurtaran met een sublieme pass. Hunsoy heeft problemen om de bal te vangen. Karakaya is nu in balbezit. Karakaya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Öztürk is nu in balbezit. Cankurtaran verovert de bal door een tackle van achteren. Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran onderschept slim de pass. Cankurtaran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Öztürk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çoban met een snelle inworp. Cankurtaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Şam is nu in balbezit. Şam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Öztürk de bal. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMYAMLAR1496 62%, FC Hellbreaker 38%.
YAMYAMLAR1496 - FC Hellbreaker 0:1