Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hellbreaker YAMYAMLAR1496
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Azar passt de bal met de wreef. İzel is nu in balbezit. İzel speelt de bal door. Karakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - YAMYAMLAR1496 0:1

5e minuut.
Cankurtaran met een sublieme pass. Derli is nu in balbezit. Derli passt de bal in één keer door. Tarkın rent richting de bal. Tarkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hellbreaker - YAMYAMLAR1496 1:1

22e minuut.
Elter rent richting de bal. Elter passt de bal zonder na te denken. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın haalt uit met een fantastische trap. Dönmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - YAMYAMLAR1496 2:1

32e minuut.
Çoban speelt de bal door. Karakaya rent richting de bal. Şam is nu in balbezit. Karakaya verovert de bal door een tackle van achteren. Karakaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Özbakar rent richting de bal. Derli verovert de bal door een tackle van achteren. Derli speelt de bal door. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Elter speelt de bal door. Tarkın is nu in balbezit. Karakaş geeft een hoge lob. Elter bereikt de bal nog maar net als eerste. Elter geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hellbreaker 45%, YAMYAMLAR1496 55%.
FC Hellbreaker - YAMYAMLAR1496 2:1

60e minuut.
Okusun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Azar met een snelle inworp. Karakaya rent richting de bal. Karakaya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hellbreaker - YAMYAMLAR1496 2:2

64e minuut.
Şam kopt de bal weg. Okursoy kan de bal niet met de borst controleren. Cankurtaran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cankurtaran krijgt een gele kaart.

66e minuut.
İzel passt de bal met de wreef. Özbakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakar passt de bal in één keer door. Karakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Azar kopt de bal weg. Klungelig pakt Şam de bal. Karakaya rent richting de bal. İzel rent richting de bal. İzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hellbreaker - YAMYAMLAR1496 2:3

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çoban met een snelle inworp. Cankurtaran rent richting de bal. Cankurtaran passt de bal in één keer door. Elter geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hellbreaker 47%, YAMYAMLAR1496 53%.
FC Hellbreaker - YAMYAMLAR1496 2:3