Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vinsmoke Kırıkkale FK
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


12e minuut.
Cihansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar onderschept slim de pass. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ... Soyeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - Kırıkkale FK 1:0

12e minuut.
Faikoğlu is nu in balbezit. Faikoğlu geeft een hoge lob. Kammer kopt de bal weg. Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cihansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov onderschept slim de pass. Cəfərov speelt de bal door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - Kırıkkale FK 2:0

19e minuut.
Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer geeft een hoge lob. Lima da Silva rent richting de bal. Lima da Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - Kırıkkale FK 3:0

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lima da Silva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Şam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Franus passt de bal in één keer door. Lima da Silva is nu in balbezit. Lima da Silva met een sublieme pass. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinsmoke - Kırıkkale FK 4:0

34e minuut.
Cihansel rent richting de bal. Cihansel passt de bal met de wreef. Karışlar kan de bal niet met de borst controleren. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap. Soyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Faikoğlu met de inworp. Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinsoy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Kazimierczak trapt de bal weg van het doel. Bolivar kopt de bal weg. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinsmoke 32%, Kırıkkale FK 68%.
Vinsmoke - Kırıkkale FK 4:0

48e minuut.
Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov passt de bal in één keer door. Karışlar is nu in balbezit. İskay onderschept slim de pass. İskay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Öğer is nu in balbezit. Şahinsoy is nu in balbezit. Cəfərov rent richting de bal. Öğer verovert de bal door een tackle van achteren. Öğer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Öğer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiçyanılmaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinsmoke 39%, Kırıkkale FK 61%.
Vinsmoke - Kırıkkale FK 4:0