Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULU SPOR DragonX
SAP Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Türkü is nu in balbezit. Ciobanu onderschept slim de pass. Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çöğürlü trapt de bal weg van het doel. Derwan rent richting de bal. Derwan schiet op doel. Çöğürlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Ciobanu neemt de hoekschop. Uluerdem rent richting de bal. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara schiet op doel. Çöğürlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 1:0

4e minuut.
Sancar passt de bal in één keer door. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara schiet op doel. Aktaroğlu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 2:0

7e minuut.
Aktaroğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciobanu met de inworp. Taquara probeert de bal met de borst te controleren. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Brózda onderschept slim de pass. Brózda geeft een lange en hoge pass. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı schiet op doel. Çöğürlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Derwan passt de bal zonder na te denken. Ciobanu speelt de bal door. Daar is Taquara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taquara schiet op doel. Ardan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 3:0

19e minuut.
Eltemiz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baharatçı de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı is nu in balbezit. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Derwan heeft problemen om de bal te vangen. Derwan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Türkü de bal. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel. Çöğürlü bokst de bal weg. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 4:0

23e minuut.
Baharatçı verovert de bal door een tackle van achteren. Brózda verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem met een sublieme pass. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan verovert de bal door een tackle van achteren. Derwan passt de bal in één keer door. Daar is Taquara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taquara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 5:0

29e minuut.
Brózda passt de bal met de wreef. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 6:0

35e minuut.
Eltemiz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Uluerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Brózda probeert naar een medespeler te passen. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem speelt de bal door. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Derwan kopt de bal weg. Sandıkçı rent richting de bal. Ardan speelt de bal door. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 7:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciobanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 19%, DragonX 81%.
ULU SPOR - DragonX 7:0

47e minuut.
Tüfekçioğlu kopt de bal weg. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 8:0

51e minuut.
Baharatçı is nu in balbezit. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem passt de bal met de wreef. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 9:0

54e minuut.
Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem speelt de bal door. Taquara rent richting de bal. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taquara is nu in balbezit. Taquara haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel. Çöğürlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 10:0

69e minuut.
Tüfekçioğlu kopt de bal weg. Derwan is nu in balbezit. Derwan passt de bal in één keer door. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Türkü heeft problemen om de bal te vangen. Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara is nu in balbezit. Taquara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 11:0

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Derwan neemt de hoekschop. Aktaroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Taquara is nu in balbezit. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu speelt de bal door. Derwan met een sublieme pass. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Derwan met een snelle inworp. Uluerdem kan de bal niet met de borst controleren. Baharatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ciobanu kopt de bal weg. Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal in één keer door. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ego-Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Ego-Aguirre met een sublieme pass. Brózda geeft een lange en hoge pass. Taquara is nu in balbezit. Taquara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 12:0

86e minuut.
Ardan geeft een hoge lob. Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan geeft een lange en hoge pass. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ciobanu met de inworp. Brózda is nu in balbezit. Brózda passt de bal zonder na te denken. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - DragonX 13:0

90e minuut.
Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu speelt de bal door. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 21%, DragonX 79%.
ULU SPOR - DragonX 13:0