Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DragonX ULU SPOR
Normal Tactiek SAP
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 40.9
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Kelek is nu in balbezit. Sandıkçı onderschept slim de pass. Sandıkçı passt de bal zonder na te denken. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:1

3e minuut.
Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda onderschept slim de pass. Brózda met een sublieme pass. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı is nu in balbezit. Baharatçı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baharatçı krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı passt de bal zonder na te denken. Taquara is nu in balbezit. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Derwan passt de bal in één keer door. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara passt de bal met de wreef. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara schiet op doel. Çöğürlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:2

18e minuut.
Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandıkçı. Sancar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baharatçı met een snel genomen vrije trap. Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan begaat een overtreding. Derwan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tüfekçioğlu kopt de bal weg. Ciobanu met een sublieme pass. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Taquara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taquara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Baharatçı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem geeft de bal voor. Taquara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sazalan rent richting de bal. Sazalan geeft de bal voor. Taquara kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandıkçı de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ego-Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Akmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azmaner rent richting de bal. Azmaner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Baharatçı probeert naar een medespeler te passen. Derwan is nu in balbezit. Derwan passt de bal zonder na te denken. Taquara is nu in balbezit. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Taquara rent richting de bal. Daar is Aktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taquara onderschept slim de pass. Taquara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sandıkçı onderschept slim de pass. Sandıkçı probeert naar een medespeler te passen. Türkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara onderschept slim de pass. Taquara haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü bokst de bal weg. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:3

36e minuut.
Daar is Derwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derwan met een sublieme pass. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Taquara is nu in balbezit. Taquara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:4

41e minuut.
Derwan probeert naar een medespeler te passen. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem met een sublieme pass. Taquara is nu in balbezit. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonX 82%, ULU SPOR 18%.
DragonX - ULU SPOR 0:4

46e minuut.
Ciobanu is nu in balbezit. Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Taquara de bal. Taquara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çöğürlü trapt de bal weg van het doel. Derwan kopt de bal weg. Sandıkçı controleert de bal met de borst. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Çöğürlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Derwan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ciobanu de bal. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara haalt uit met een fantastische trap. Aktaroğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:5

49e minuut.
Brózda probeert naar een medespeler te passen. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu passt de bal in één keer door. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Türkü rent richting de bal. Ciobanu onderschept slim de pass. Ciobanu geeft een hoge lob. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taquara heeft problemen om de bal te vangen. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:6

74e minuut.
Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem speelt de bal door. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara draait met de bal, schiet en ... Çöğürlü probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

79e minuut.
Ciobanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Derwan de bal. Derwan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sandıkçı de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Brózda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ardan de bal. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Tammaro neemt vlug de vrije trap. Taquara speelt de bal door. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taquara rent richting de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:7

86e minuut.
Derwan kopt de bal weg. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem speelt de bal door. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:8

88e minuut.
Derwan passt de bal in één keer door. Uluerdem speelt de bal door. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taquara is nu in balbezit. Paal! Taquara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:9

90e minuut.
Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taquara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - ULU SPOR 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonX 78%, ULU SPOR 22%.
DragonX - ULU SPOR 0:10