Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULU SPOR YAMYAMLAR1496
SAP Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 18
very good Schieten poor
adequate Passen weak
solid Verdedigen poor


12e minuut.
Batmaz rent richting de bal. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem met een sublieme pass. Taquara rent richting de bal. Taquara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Sandıkçı passt de bal in één keer door. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara onderschept slim de pass. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 1:0

13e minuut.
İzel speelt de bal door. Sandıkçı rent richting de bal. Öztürk begaat een overtreding. Sandıkçı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brózda met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 2:0

15e minuut.
Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülercan begaat een overtreding. Gülercan krijgt een gele kaart. Sandıkçı raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sandıkçı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dönmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Inworp. Ciobanu met een snelle inworp. Batmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Derwan kopt de bal weg. Daar is Uluerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taquara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taquara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tammaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammaro geeft de bal voor. Derwan kopt de bal weg. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sandıkçı verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Taquara rent richting de bal. Taquara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 3:0

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Derwan neemt de hoekschop. Taquara heeft problemen om de bal te vangen. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 4:0

28e minuut.
Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn geeft de bal voor. Özbakar is nu in balbezit. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brózda passt de bal in één keer door. Daar is Ciobanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobanu passt de bal in één keer door. Derwan rent richting de bal. Derwan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Öztürk is nu in balbezit. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara is nu in balbezit. Taquara draait met de bal, schiet en ... Dönmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özbakar. Ciobanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brózda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandıkçı krijgt zijn hoofd ertegen. Dönmez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 5:0

40e minuut.
Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taquara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sandıkçı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dönmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 6:0

43e minuut.
Derwan rent richting de bal. Derwan geeft de bal voor. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 19%, YAMYAMLAR1496 81%.
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 7:0

54e minuut.
Ciobanu met een snelle inworp. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Taquara is nu in balbezit. Taquara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ciobanu met een sublieme pass. Taquara is nu in balbezit. Taquara geeft de bal voor. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 8:0

60e minuut.
Evren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karakaş komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Brózda kopt de bal weg. Ciobanu geeft de bal voor. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 9:0

66e minuut.
Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı rent richting de bal. Gülercan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandıkçı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taquara kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 10:0

73e minuut.
Derwan heeft problemen om de bal te vangen. Derwan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karakaş de bal. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Özbakar de bal onder controle te krijgen. Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal met de wreef. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Gülercan speelt de bal door. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan geeft een lange en hoge pass. Taquara is nu in balbezit. Taquara schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 16%, YAMYAMLAR1496 84%.
ULU SPOR - YAMYAMLAR1496 10:0