Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DragonX FC Hellbreaker
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Şam onderschept slim de pass. Şam geeft een hoge lob. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın schiet op doel. Çöğürlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kelek kopt de bal weg. Daar is Elter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baharatçı is nu in balbezit. Baharatçı geeft een lange en hoge pass. Sancar krijgt zijn hoofd ertegen. Tecen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Baharatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban onderschept slim de pass. Çoban passt de bal met de wreef. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın schiet op doel. Çöğürlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Baharatçı rent richting de bal. Tarkın rent richting de bal. Baharatçı rent richting de bal. Tarkın verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkın schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonX 66%, FC Hellbreaker 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DragonX - FC Hellbreaker 0:0

50e minuut.
Tüfekçioğlu met een sublieme pass. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Derli probeert naar een medespeler te passen. Tarkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkın draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Aktaroğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Derli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cankurtaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - FC Hellbreaker 0:1

67e minuut.
Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli geeft de bal voor. Elter controleert de bal met de borst. Cankurtaran rent richting de bal. Cankurtaran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Elter geeft een hoge lob. Türkü probeert de bal aan de voet te houden. Tarkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkın draait met de bal, schiet en ... Aktaroğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonX - FC Hellbreaker 0:2

86e minuut.
Tüfekçioğlu passt de bal met de wreef. Kelek rent richting de bal. Devrimsoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Devrimsoy krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cankurtaran passt de bal met de wreef. Tarkın rent richting de bal. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Tarkın onderschept slim de pass. Tarkın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonX 55%, FC Hellbreaker 45%.
DragonX - FC Hellbreaker 0:2