Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHLETİC ATİK FC Poseidon Team
TRİO Tactiek 6 Ekim
52% Balbezit 48%
21% Spel op eigen helft 79%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 32.8
solid Schieten average
average Passen average
formidable Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Catelli de bal. Catelli geeft een hoge lob. Barganha kopt de bal weg. Lutek is nu in balbezit. Lutek draait met de bal, schiet en ... Oktay bokst de bal weg.

24e minuut.
Soulier rent richting de bal. Soulier met een sublieme pass. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Poseidon Team 1:0

25e minuut.
Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak geeft de bal voor. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. Oktay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Poseidon Team 2:0

27e minuut.
Kiszczak probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Barganha is nu in balbezit. Barganha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kiszczak met de inworp. Chiculiţă controleert de bal met de borst. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kiszczak controleert de bal met de borst. Toma rent richting de bal. Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak met een sublieme pass. Soulier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 18%, Poseidon Team 82%.
ATHLETİC ATİK FC - Poseidon Team 2:0

46e minuut.
Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Lutek rent richting de bal. Lutek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém geeft een lange en hoge pass. Janić heeft problemen om de bal te vangen. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Said passt de bal in één keer door. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto begaat een overtreding. Chiculiţă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kiszczak met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Szamosi geeft de bal voor. Catelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Catelli geeft een hoge lob. Barganha is nu in balbezit. Barganha schiet op doel. Oktay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 24%, Poseidon Team 76%.
ATHLETİC ATİK FC - Poseidon Team 2:0