Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinçspor Ortaköy Spor Kulübü
Normal Tactiek 5-3-2
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.2 gemiddelde waardering 28.5
goed Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Sırdaş met een snelle inworp. Atsız probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sırdaş de bal. Sırdaş geeft de bal voor. Nistorescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sırdaş geeft de bal voor. Zülfüqarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nistorescu rent richting de bal. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zülfüqarov met een harde bal richting middenveld. Giorgi rent richting de bal. Jurczyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giorgi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Giorgi kan niet meer verder spelen. Açıksöz komt het veld opgelopen. Papoutsakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Bebek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Zülfüqarov de bal. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - Ortaköy Spor Kulübü 1:0

17e minuut.
Açıksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq onderschept slim de pass. Lecoq met een sublieme pass. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cyganek verovert de bal door een tackle van achteren. Bắc Việt rent richting de bal. Cyganek is nu in balbezit. Bắc Việt onderschept slim de pass. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Açıksöz. Jurczyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jurczyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz schiet op doel. Syahbani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Papoutsakis geeft een hoge lob. Inworp. Jurczyga met de inworp. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Syahbani trapt de bal weg. Goździkowy probeert de bal met de borst te controleren. Goździkowy passt de bal zonder na te denken. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq draait met de bal, schiet en ... Syahbani bokst de bal weg.

37e minuut.
Bebek met een sublieme pass. Jurczyga is nu in balbezit. Bắc Việt begaat een overtreding. Bắc Việt krijgt een gele kaart. Jurczyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurczyga met een snel genomen vrije trap. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurczyga. Bắc Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Açıksöz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nistorescu de bal. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinçspor 47%, Ortaköy Spor Kulübü 53%.
dinçspor - Ortaköy Spor Kulübü 1:0

50e minuut.
Papoutsakis met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Nistorescu heeft problemen om de bal te vangen. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. Panaszkiewicz rent richting de bal. Guerlain geeft de bal voor. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Bebek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Doeltrap. Bebek met een harde bal richting middenveld. Jamesson kopt de bal weg. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Syahbani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Atsız met de inworp. Bắc Việt is nu in balbezit. Goździkowy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bắc Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. Nistorescu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jurczyga is nu in balbezit. Guerlain onderschept slim de pass. Guerlain probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vrede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrede geeft de bal voor. Paal! Bebek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bebek speelt de bal door. Guerlain is nu in balbezit. Jurczyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerlain moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Guerlain kan niet meer verder spelen. Tekir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinçspor 39%, Ortaköy Spor Kulübü 61%.
dinçspor - Ortaköy Spor Kulübü 1:0