Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Order FurkanCanSpor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Gülyiğit met de inworp. Akkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkan passt de bal met de wreef. Yakutarslan is nu in balbezit. Yakutarslan draait met de bal, schiet en ... Kurukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sezgin is nu in balbezit. Sezgin passt de bal met de wreef. Yakutarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakutarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - FurkanCanSpor 0:1

11e minuut.
Sezgin is nu in balbezit. Sezgin met een sublieme pass. Yakutarslan is nu in balbezit. Yakutarslan haalt uit met een fantastische trap. Kurukan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - FurkanCanSpor 0:2

14e minuut.
Kavaklıoğlu onderschept slim de pass. Kavaklıoğlu speelt de bal door. Yakutarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakutarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - FurkanCanSpor 0:3

15e minuut.
Sezgin geeft een hoge lob. Türük probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yakutarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakutarslan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Elçinbek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zamanlı onderschept slim de pass. Sezgin rent richting de bal. Elben bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgin schiet op doel. Kurukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - FurkanCanSpor 0:4

19e minuut.
Gülyiğit rent richting de bal. Yiğitoğlu onderschept slim de pass. Yiğitoğlu passt de bal met de wreef. Alsancak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsancak haalt uit met een fantastische trap. Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Deblekeli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asiltürk met een snelle inworp. Sezgin rent richting de bal. Sezgin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Order 59%, FurkanCanSpor 41%.
Black Order - FurkanCanSpor 0:4

46e minuut.
Sezgin probeert naar een medespeler te passen. Yakutarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakutarslan geeft de bal voor. Sezgin rent richting de bal. Sezgin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - FurkanCanSpor 0:5

47e minuut.
Yakutarslan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kocabıyık komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sezgin verovert de bal door een tackle van achteren. Kavaklıoğlu is nu in balbezit. Kavaklıoğlu speelt de bal door. Sezgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgin schiet op doel. Kurukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Alsancak rent richting de bal. Elben verovert de bal door een tackle van achteren. Elben speelt de bal door. Sezgin is nu in balbezit. Sezgin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - FurkanCanSpor 0:6

61e minuut.
Kırılmaz kopt de bal weg. Akkan heeft problemen om de bal te vangen. Sezgin rent richting de bal. Sezgin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zamanlı is nu in balbezit. Elben verovert de bal door een tackle van achteren. Elben met een sublieme pass. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ... Kurukan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Order 70%, FurkanCanSpor 30%.
Black Order - FurkanCanSpor 0:6