Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinçspor ATHLETİC ATİK FC
Normal Tactiek TRİO ÖTÜKEN
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.1 gemiddelde waardering 45.3
adequate Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen very good


9e minuut.
Giorgi is nu in balbezit. Gortatowski onderschept slim de pass. Gortatowski geeft de bal voor. Alptemür rent richting de bal. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Marydziński passt de bal zonder na te denken. Papoutsakis probeert de bal met de borst te controleren. Bắc Việt rent richting de bal. Marydziński verovert de bal door een tackle van achteren. Marydziński geeft de bal voor. Syahbani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gortatowski is nu in balbezit. Alptemür is nu in balbezit. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:1

14e minuut.
Hryniewiecki kan de bal niet met de borst controleren. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryniewiecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alptemür is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alptemür neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:2

16e minuut.
Catelli geeft een hoge lob. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Paunović geeft een hoge lob. Bandulaja geeft een hoge lob. Chiculiţă kopt de bal weg. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:3

33e minuut.
Rosalém geeft een hoge lob. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür geeft de bal voor. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Syahbani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:4

37e minuut.
Paunović onderschept slim de pass. Gortatowski onderschept slim de pass. Gortatowski speelt de bal door. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sırdaş speelt de bal door. Daar is Marydziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marydziński geeft de bal voor. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. Syahbani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinçspor 68%, ATHLETİC ATİK FC 32%.
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:4

46e minuut.
Bắc Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft de bal voor. Alptemür probeert de bal aan de voet te houden. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alptemür rent richting de bal. Alptemür draait met de bal, schiet en ... Syahbani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:5

50e minuut.
Bıçakçı geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bắc Việt de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft een hoge lob. Guerlain kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Marydziński kopt de bal weg. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski passt de bal zonder na te denken. Alptemür rent richting de bal. Alptemür schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Marydziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karakoyunlu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sırdaş rent richting de bal. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:6

63e minuut.
Sırdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Sırdaş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rosalém de bal onder controle te krijgen. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Catelli onderschept slim de pass. Catelli geeft een hoge lob. Gortatowski kopt de bal weg. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Catelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Catelli passt de bal in één keer door. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Guerlain is nu in balbezit. Catelli onderschept slim de pass. Catelli speelt de bal door. Alptemür rent richting de bal. Alptemür geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu geeft de bal voor. Guerlain kopt de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Papoutsakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. Syahbani bokst de bal weg.

87e minuut.
Bắc Việt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kótai komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Karakoyunlu met de inworp. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinçspor 77%, ATHLETİC ATİK FC 23%.
dinçspor - ATHLETİC ATİK FC 0:7