Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHLETİC ATİK FC dinçspor
TRİO Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.9 gemiddelde waardering 31.4
good Schieten adequate
average Passen weak
excellent Verdedigen weak


10e minuut.
Sırdaş met een sublieme pass. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak passt de bal in één keer door. Lutek is nu in balbezit. Lutek draait met de bal, schiet en ... Syahbani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - dinçspor 1:0

15e minuut.
Hryniewiecki probeert de bal aan de voet te houden. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak passt de bal met de wreef. Lutek is nu in balbezit. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Çamdalı heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak speelt de bal door. Lutek rent richting de bal. Lutek haalt uit met een fantastische trap. Syahbani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - dinçspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 29%, dinçspor 71%.
ATHLETİC ATİK FC - dinçspor 2:0

50e minuut.
Çamdalı rent richting de bal. Lutek rent richting de bal. Çamdalı is nu in balbezit. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mirzəzadə geeft de bal voor. Paunović heeft problemen om de bal te vangen. Çamdalı is nu in balbezit. Lutek rent richting de bal. Lutek schiet op doel. Syahbani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiszczak heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović geeft een lange en hoge pass. Rosalém geeft een hoge lob. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - dinçspor 3:0

70e minuut.
Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović onderschept slim de pass. Lutek rent richting de bal. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - dinçspor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 27%, dinçspor 73%.
ATHLETİC ATİK FC - dinçspor 4:0