Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ortaköy Spor Kulübü Poseidon Team
5-3-2 Tactiek 6 Ekim
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 36.8
redelijk Schieten redelijk
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Xuhui kopt de bal weg. Tunalıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Virovac kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela speelt de bal door. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Xuhui rent richting de bal. Cyganek rent richting de bal. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Virovac probeert de bal met de borst te controleren. Xuhui rent richting de bal. Virovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Virovac krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela met een sublieme pass. Cyganek rent richting de bal. Tunalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bebek trapt de bal weg van het doel. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu met een sublieme pass. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Jurczyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Toma geeft een hoge lob. Xuhui is nu in balbezit. Xuhui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga geeft een lange en hoge pass. Daar is Virovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuhui rent richting de bal. Xuhui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - Poseidon Team 0:1

39e minuut.
Toma kopt de bal weg. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyganek maakt een afschuwelijke overtreding. Tunalıoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Toma wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortaköy Spor Kulübü 66%, Poseidon Team 34%.
Ortaköy Spor Kulübü - Poseidon Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortaköy Spor Kulübü 55%, Poseidon Team 45%.
Ortaköy Spor Kulübü - Poseidon Team 0:1