Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Team Ortaköy Spor Kulübü
6 Ekim Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 29.1
average Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu geeft een lange en hoge pass. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui verovert de bal door een tackle van achteren. Xuhui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Żelasko is nu in balbezit. Tunalıoğlu onderschept slim de pass. Tunalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui schiet op doel. Bebek bokst de bal weg.

20e minuut.
Said passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela speelt de bal door. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bebek trapt de bal weg. Jamesson kopt de bal weg. Goździkowy heeft problemen om de bal te vangen. Xuhui is nu in balbezit. Xuhui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jamesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui verovert de bal door een tackle van achteren. Xuhui passt de bal in één keer door. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu schiet op doel. Bebek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Team - Ortaköy Spor Kulübü 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Team 41%, Ortaköy Spor Kulübü 59%.
Poseidon Team - Ortaköy Spor Kulübü 1:0

59e minuut.
Buitenspel voor Xuhui. Goede buitenspelval van de verdediging. Zülfüqarov neemt vlug de vrije trap. Valenzuela geeft een hoge lob. Daar is Tunalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Cyganek de bal. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarov verovert de bal door een tackle van achteren. Xuhui is nu in balbezit. Xuhui haalt uit met een fantastische trap. Bebek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Team - Ortaköy Spor Kulübü 2:0

65e minuut.
Goździkowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecoq rent richting de bal. Bartolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lecoq is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jamesson neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu passt de bal in één keer door. Xuhui rent richting de bal. Xuhui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jamesson rent richting de bal. Said onderschept slim de pass. Said passt de bal in één keer door. Xuhui rent richting de bal. Xuhui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździkowy rent richting de bal. Vezeanu begaat een overtreding. Vezeanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Team 41%, Ortaköy Spor Kulübü 59%.
Poseidon Team - Ortaköy Spor Kulübü 2:0