Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceta2017 FurkanCanSpor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Gülyiğit kan de bal niet met de borst controleren. Paşaoğlu is nu in balbezit. Akkan begaat een overtreding. Akkan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gülyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyiğit met een sublieme pass. Kocabıyık is nu in balbezit. Sezgin is nu in balbezit. Sezgin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceta2017 - FurkanCanSpor 0:1

45e minuut.
Asiltürk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paşaoğlu met een snelle inworp. Öksüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Öksüz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceta2017 47%, FurkanCanSpor 53%.
Ceta2017 - FurkanCanSpor 0:1

58e minuut.
Tunaboylu met de inworp. Sezgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgin schiet op doel. Asiltürk kopt de bal weg. Kaymakam heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kocabıyık rent richting de bal. Sezgin is nu in balbezit. Sarınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Akkan met een sublieme pass. Asiltürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiltürk geeft de bal voor. Elben rent richting de bal. Elben geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Sezgin is nu in balbezit. Sezgin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceta2017 - FurkanCanSpor 0:2

72e minuut.
Akpınar trapt de bal weg. Başlı kopt de bal weg. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgin is nu in balbezit. Sezgin schiet op doel. Akpınar bokst de bal weg.

79e minuut.
Inworp. Kırılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tunaboylu speelt de bal door. Elben rent richting de bal. Elben geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Elben is nu in balbezit. Elben geeft de bal voor. Sarınç heeft problemen om de bal te vangen. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Akkan verovert de bal door een tackle van achteren. Sezgin rent richting de bal. Sezgin probeert naar een medespeler te passen. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceta2017 - FurkanCanSpor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceta2017 79%, FurkanCanSpor 21%.
Ceta2017 - FurkanCanSpor 0:3