Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Team dinçspor
6 Ekim Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 31.5
adequate Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Vrede passt de bal in één keer door. Bắc Việt rent richting de bal. Vezeanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vezeanu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Xuhui verovert de bal door een tackle van achteren. Xuhui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hryniewiecki de bal. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Coşerea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hryniewiecki kopt de bal weg. Papoutsakis probeert de bal aan de voet te houden. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu schiet op doel. Syahbani bokst de bal weg.

15e minuut.
Toma is nu in balbezit. Toma passt de bal met de wreef. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Syahbani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Team - dinçspor 1:0

20e minuut.
Vezeanu rent richting de bal. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma geeft de bal voor. Xuhui rent richting de bal. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Toma rent richting de bal. Toma passt de bal met de wreef. Xuhui is nu in balbezit. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xuhui is nu in balbezit. Xuhui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Krzystek is nu in balbezit. Vrede begaat een overtreding. Krzystek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzystek met een snel genomen vrije trap. Xuhui kopt de bal weg. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Team - dinçspor 2:0

38e minuut.
Vezeanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Papoutsakis de bal onder controle te krijgen. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Hryniewiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tunalıoğlu neemt de hoekschop. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Team 44%, dinçspor 56%.
Poseidon Team - dinçspor 2:0

66e minuut.
Bartolo probeert naar een medespeler te passen. Krzystek rent richting de bal. Krzystek passt de bal in één keer door. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. Oktay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Toma passt de bal in één keer door. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Team 51%, dinçspor 49%.
Poseidon Team - dinçspor 2:0