Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinçspor Poseidon Team
Normal Tactiek 6 Ekim
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 33.1
good Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Said met een sublieme pass. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu passt de bal met de wreef. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu schiet op doel. Syahbani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Syahbani met een sublieme pass. Papoutsakis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cappelletto de bal onder controle te krijgen. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu schiet op doel. Oktay bokst de bal weg. Bartolo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - Poseidon Team 1:0

7e minuut.
Tunalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalıoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Xuhui de bal. Xuhui draait met de bal, schiet en ... Syahbani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinçspor - Poseidon Team 1:1

9e minuut.
Hryniewiecki passt de bal zonder na te denken. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede geeft de bal voor. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu schiet op doel. Oktay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bartolo met een sublieme pass. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolo is nu in balbezit. Bắc Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Krzystek passt de bal zonder na te denken. Giorgi rent richting de bal. Vezeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vezeanu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Xuhui onderschept slim de pass. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu geeft de bal voor. Xuhui is nu in balbezit. Xuhui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi begaat een overtreding. Vezeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vezeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xuhui kopt de bal weg. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Syahbani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinçspor 60%, Poseidon Team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinçspor - Poseidon Team 1:1

52e minuut.
Xuhui passt de bal met de wreef. Tunalıoğlu rent richting de bal. Paunović verovert de bal door een tackle van achteren. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Papoutsakis passt de bal met de wreef. Vrede met een sublieme pass. Said is nu in balbezit. Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Oktay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu onderschept slim de pass. Cappelletto probeert naar een medespeler te passen. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Said geeft de bal voor. Paunović heeft problemen om de bal te vangen. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - Poseidon Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinçspor 56%, Poseidon Team 44%.
dinçspor - Poseidon Team 1:2