Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHLETİC ATİK FC Ortaköy Spor Kulübü
TRİO ÖTÜKEN Tactiek 5-3-2
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 25.5
goed Schieten redelijk
matig Passen zwak
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Jamesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras onderschept slim de pass. Huras met een sublieme pass. Gortatowski heeft problemen om de bal te vangen. Bıçakçı geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 1:0

18e minuut.
Bıçakçı passt de bal zonder na te denken. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski draait met de bal, schiet en ... Bebek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 2:0

27e minuut.
Goździkowy rent richting de bal. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bıçakçı rent richting de bal. Bıçakçı passt de bal in één keer door. Gortatowski met een sublieme pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Bebek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gortatowski rent richting de bal. Goździkowy onderschept slim de pass. Catelli verovert de bal door een tackle van achteren. Catelli geeft de bal voor. Alptemür springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 3:0

37e minuut.
Bıçakçı geeft een lange en hoge pass. Bebek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bıçakçı de bal. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski geeft een lange en hoge pass. Paal! Bebek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Catelli passt de bal in één keer door. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 20%, Ortaköy Spor Kulübü 80%.
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 4:0

46e minuut.
Catelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Catelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Bebek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 5:0

48e minuut.
Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı rent richting de bal. Jurczyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçakçı geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Catelli geeft een hoge lob. Gadecki probeert de bal met de borst te controleren. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. Bebek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 6:0

62e minuut.
Goździkowy is nu in balbezit. Catelli onderschept slim de pass. Catelli probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 7:0

69e minuut.
Daar is Huras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huras geeft een hoge lob. Bermúdez kopt de bal weg. Gortatowski heeft problemen om de bal te vangen. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Cyganek de bal. Catelli is nu in balbezit. Catelli speelt de bal door. Alptemür rent richting de bal. Alptemür draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bandulaja geeft een hoge lob. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel. Bebek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Jurczyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng speelt de bal door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Catelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gortatowski de bal. Met opzet legt Bermúdez zijn tegenspeler op de grond. Bermúdez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 16%, Ortaköy Spor Kulübü 84%.
ATHLETİC ATİK FC - Ortaköy Spor Kulübü 7:0