Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ortaköy Spor Kulübü ATHLETİC ATİK FC
5-3-2 Tactiek TRİO
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
28.5 gemiddelde waardering 45.4
redelijk Schieten zwak
zwak Passen matig
zwak Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng geeft een hoge lob. Zülfüqarov heeft problemen om de bal te vangen. Lutek rent richting de bal. Lutek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kiszczak probeert naar een medespeler te passen. Lutek probeert de bal aan de voet te houden. Cyganek is nu in balbezit. Lutek verovert de bal door een tackle van achteren. Lutek geeft de bal voor. Bebek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - ATHLETİC ATİK FC 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Mirzəzadə de bal. Mirzəzadə probeert naar een medespeler te passen. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap. Żelasko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - ATHLETİC ATİK FC 0:2

16e minuut.
Mirzəzadə met de inworp. Kiszczak geeft een hoge lob. Lutek controleert de bal met de borst. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zülfüqarov rent richting de bal. Kiszczak onderschept slim de pass. Lutek rent richting de bal. Lutek schiet op doel. Bebek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - ATHLETİC ATİK FC 0:3

31e minuut.
Cyganek kopt de bal weg. Jamesson rent richting de bal. Soulier begaat een overtreding. Soulier krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Goździkowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulier verovert de bal door een tackle van achteren. Soulier geeft de bal voor. Kiszczak is nu in balbezit. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - ATHLETİC ATİK FC 0:4

45e minuut.
Goździkowy probeert de bal met de borst te controleren. Szamosi rent richting de bal. Szamosi geeft een hoge lob. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortaköy Spor Kulübü 73%, ATHLETİC ATİK FC 27%.
Ortaköy Spor Kulübü - ATHLETİC ATİK FC 0:4

52e minuut.
Bebek trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Catelli de bal onder controle te krijgen. Mirzəzadə met een sublieme pass. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bebek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - ATHLETİC ATİK FC 0:5

63e minuut.
Goździkowy is nu in balbezit. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi probeert naar een medespeler te passen. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Żelasko is nu in balbezit. Żelasko passt de bal in één keer door. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak onderschept slim de pass. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Bebek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Catelli geeft de bal voor. Çamdalı rent richting de bal. Żelasko verovert de bal door een tackle van achteren. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortaköy Spor Kulübü 66%, ATHLETİC ATİK FC 34%.
Ortaköy Spor Kulübü - ATHLETİC ATİK FC 0:5