Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Order Ceta2017
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.1
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Üçok probeert naar een medespeler te passen. Özmutlu geeft een hoge lob. Daar is Kaymakam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Deblekeli speelt de bal door. Kavaklıoğlu geeft een hoge lob. Daar is Sarınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serinyel rent richting de bal. Serinyel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kaymakam is nu in balbezit. Kaymakam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamanlı met een snelle inworp. Alsancak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Order 49%, Ceta2017 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Order - Ceta2017 0:0

63e minuut.
Özmutlu probeert naar een medespeler te passen. Kavaklıoğlu rent richting de bal. Kavaklıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Serinyel is nu in balbezit. Serinyel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Korkut geeft een hoge lob. Paşaoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavaklıoğlu. Kavaklıoğlu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kavaklıoğlu is nu in balbezit. Arkas verovert de bal door een tackle van achteren. Arkas speelt de bal door. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezcioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - Ceta2017 0:1

83e minuut.
Sarınç is nu in balbezit. Yiğitoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlu met een sublieme pass. Serinyel is nu in balbezit. Serinyel schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Order 40%, Ceta2017 60%.
Black Order - Ceta2017 0:1