Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceta2017 Black Order
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kavaklıoğlu met een sublieme pass. Başlı heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deblekeli. Deblekeli krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Elçinbek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kavaklıoğlu de bal. Öksüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Başlı speelt de bal door. Alsancak rent richting de bal. Arkas begaat een overtreding. Arkas krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Üçok probeert naar een medespeler te passen. Pekmezcioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Öksüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Öksüz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurt de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kaymakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsancak verovert de bal door een tackle van achteren. Alsancak passt de bal met de wreef. Serinyel rent richting de bal. Serinyel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arkas passt de bal zonder na te denken. Yiğitoğlu rent richting de bal. Başlı begaat een overtreding. Başlı krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kavaklıoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alsancak de bal. Arkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alsancak raakt geblesseerd tijdens het duel. Alsancak komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceta2017 - Black Order 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceta2017 52%, Black Order 48%.
Ceta2017 - Black Order 0:1

49e minuut.
Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaymakam de bal onder controle te krijgen. Alsancak rent richting de bal. Alsancak haalt uit met een fantastische trap. Akpınar bokst de bal weg.

57e minuut.
Üçok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Elçinbek de bal. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceta2017 - Black Order 1:1

80e minuut.
Kavaklıoğlu speelt de bal door. Kurt rent richting de bal. Kurt geeft een lange en hoge pass. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu schiet op doel. Kurukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceta2017 - Black Order 2:1

87e minuut.
Uyanık met een sublieme pass. Özmutlu is nu in balbezit. Özmutlu passt de bal zonder na te denken. Zamanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamanlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceta2017 36%, Black Order 64%.
Ceta2017 - Black Order 2:1