Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FurkanCanSpor ATHLETİC ATİK FC
Normal Tactiek TRİO
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
21.4 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Sezgin schiet op doel. Klungelig pakt Tunaboylu de bal. Szamosi onderschept slim de pass. Sezgin is nu in balbezit. Sezgin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rosalém geeft een lange en hoge pass. Bandulaja is nu in balbezit. Kırılmaz begaat een overtreding. Kırılmaz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Valibeyoğlu onderschept slim de pass. Valibeyoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Asiltürk de bal. Barganha geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Klungelig pakt Barganha de bal. Barganha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kırılmaz de bal. Alptemür rent richting de bal. Alptemür draait met de bal, schiet en ... Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FurkanCanSpor - ATHLETİC ATİK FC 0:1

16e minuut.
Bandulaja geeft de bal voor. Klungelig pakt Valibeyoğlu de bal. Chiculiţă onderschept slim de pass. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. Bengüer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Barganha heeft problemen om de bal te vangen. Akkan is nu in balbezit. Barganha onderschept slim de pass. Barganha geeft de bal voor. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Kırılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Barganha is nu in balbezit. Akkan is nu in balbezit. Barganha verovert de bal door een tackle van achteren. Barganha geeft een lange en hoge pass. Özdeş heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Catelli verovert de bal door een tackle van achteren. Catelli passt de bal met de wreef. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Catelli geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă kopt de bal weg. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FurkanCanSpor - ATHLETİC ATİK FC 0:2

39e minuut.
Bengüer neemt vlug de vrije trap. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha speelt de bal door. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Bengüer trapt de bal weg van het doel. Akkan controleert de bal met de borst. Barganha is nu in balbezit. Barganha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FurkanCanSpor 82%, ATHLETİC ATİK FC 18%.
FurkanCanSpor - ATHLETİC ATİK FC 0:2

47e minuut.
Catelli onderschept slim de pass. Catelli geeft een hoge lob. Chiculiţă kopt de bal weg. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FurkanCanSpor - ATHLETİC ATİK FC 0:3

50e minuut.
Kırılmaz is nu in balbezit. Kırılmaz geeft de bal voor. Inworp. Alptemür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandulaja geeft de bal voor. Bengüer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Kırılmaz kopt de bal weg. Alptemür rent richting de bal. Alptemür passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Barganha geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. Bengüer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FurkanCanSpor - ATHLETİC ATİK FC 0:4

85e minuut.
Elben onderschept slim de pass. Elben passt de bal met de wreef. Kırılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă schiet op doel. Bengüer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür schiet op doel. Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski draait met de bal, schiet en ... Bengüer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Catelli verovert de bal door een tackle van achteren. Catelli geeft een lange en hoge pass. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski schiet op doel. Bengüer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FurkanCanSpor 77%, ATHLETİC ATİK FC 23%.
FurkanCanSpor - ATHLETİC ATİK FC 0:4