Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHLETİC ATİK FC FurkanCanSpor
TRİO Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 22.2
solid Schieten weak
average Passen weak
outstanding Verdedigen poor


6e minuut.
Mirzəzadə met een sublieme pass. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak met een sublieme pass. Barganha rent richting de bal. Barganha schiet op doel. Bengüer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 1:0

8e minuut.
Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barganha is nu in balbezit. Lutek rent richting de bal. Lutek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Bengüer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 2:0

15e minuut.
Özdeş is nu in balbezit. Lutek onderschept slim de pass. Gülyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek onderschept slim de pass. Lutek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Akkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak geeft een hoge lob. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Huras geeft de bal voor. Kiszczak kopt de bal weg. Lutek is nu in balbezit. Lutek draait met de bal, schiet en ... Bengüer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Gülyiğit kopt de bal weg. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Barganha rent richting de bal. Barganha geeft de bal voor. Gülyiğit rent richting de bal. Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak geeft de bal voor. Bengüer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barganha rent richting de bal. Barganha draait met de bal, schiet en ... Özdeş probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 3:0

35e minuut.
Barganha is nu in balbezit. Barganha passt de bal in één keer door. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap. Bengüer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 4:0

38e minuut.
Lutek verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak speelt de bal door. Barganha is nu in balbezit. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 5:0

40e minuut.
Elben rent richting de bal. Soulier onderschept slim de pass. Soulier passt de bal in één keer door. Lutek is nu in balbezit. Lutek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szamosi met een snelle inworp. Soulier heeft problemen om de bal te vangen. Soulier passt de bal zonder na te denken. Daar is Lutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 19%, FurkanCanSpor 81%.
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 5:0

47e minuut.
Duy Hùng geeft een hoge lob. Kiszczak kan de bal niet met de borst controleren. Valibeyoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valibeyoğlu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kırılmaz geeft de bal voor. Tunaboylu kopt de bal weg. Elben heeft problemen om de bal te vangen. Lutek rent richting de bal. Lutek haalt uit met een fantastische trap. Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 6:0

65e minuut.
Huras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirzəzadə geeft een hoge lob. Kırılmaz is nu in balbezit. Barganha verovert de bal door een tackle van achteren. Barganha geeft de bal voor. Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Valibeyoğlu is nu in balbezit. Kiszczak onderschept slim de pass. Kiszczak geeft de bal voor. Lutek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 7:0

71e minuut.
Akkan geeft de bal voor. Huras kopt de bal weg. Klungelig pakt Mirzəzadə de bal. Mirzəzadə geeft de bal voor. Lutek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 8:0

73e minuut.
Barganha rent richting de bal. Barganha passt de bal in één keer door. Lutek is nu in balbezit. Lutek draait met de bal, schiet en ... Bengüer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 20%, FurkanCanSpor 80%.
ATHLETİC ATİK FC - FurkanCanSpor 9:0