Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Order Poseidon Team
Normal Tactiek 6 Ekim
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten adequate
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Valenzuela met de inworp. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu met een sublieme pass. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Xuhui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tunalıoğlu de bal. Kavaklıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu onderschept slim de pass. Tunalıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - Poseidon Team 0:1

10e minuut.
Bartolo geeft de bal voor. Türük is nu in balbezit. Met opzet legt Xuhui zijn tegenspeler op de grond. Xuhui krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Elçinbek de bal onder controle te krijgen. Xuhui is nu in balbezit. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Kavaklıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Toma passt de bal in één keer door. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu schiet op doel. Kurukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Vezeanu passt de bal met de wreef. Xuhui rent richting de bal. Xuhui passt de bal in één keer door. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kurt met een harde bal richting middenveld. Vezeanu kopt de bal weg. Xuhui rent richting de bal. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - Poseidon Team 0:2

45e minuut.
Toma geeft de bal voor. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Türük zijn tegenspeler op de grond. Türük is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Order 71%, Poseidon Team 29%.
Black Order - Poseidon Team 0:2

66e minuut.
Toma is nu in balbezit. Toma geeft de bal voor. Klungelig pakt Deblekeli de bal. Xuhui is nu in balbezit. Xuhui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui geeft de bal voor. Elçinbek heeft problemen om de bal te vangen. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vezeanu speelt de bal door. Xuhui is nu in balbezit. Deblekeli is nu in balbezit. Xuhui verovert de bal door een tackle van achteren. Xuhui schiet op doel. Kurukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Order 69%, Poseidon Team 31%.
Black Order - Poseidon Team 0:2