Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHLETİC ATİK FC Black Order
TRİO Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 22.2
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Barganha speelt de bal door. Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă met een sublieme pass. Lutek heeft problemen om de bal te vangen. Lutek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Elçinbek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiculiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chiculiţă neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 1:0

17e minuut.
Doeltrap. Kurukan met een harde bal richting middenveld. Barganha geeft een hoge lob. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Barganha controleert de bal met de borst. Barganha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deblekeli de bal. Lutek is nu in balbezit. Lutek draait met de bal, schiet en ... Kurukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 2:0

25e minuut.
Bandulaja probeert naar een medespeler te passen. Lutek rent richting de bal. Lutek passt de bal in één keer door. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski draait met de bal, schiet en ... Kurukan bokst de bal weg.

29e minuut.
Rosalém probeert de bal aan de voet te houden. Barganha rent richting de bal. Barganha met een sublieme pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 3:0

40e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Elçinbek is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel. Kurukan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 4:0

42e minuut.
Barganha geeft de bal voor. Gortatowski geeft een lange en hoge pass. Başkesen heeft problemen om de bal te vangen. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap. Kurukan bokst de bal weg. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 20%, Black Order 80%.
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 5:0

49e minuut.
Başkesen rent richting de bal. Bandulaja verovert de bal door een tackle van achteren. Bandulaja geeft een lange en hoge pass. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Barganha geeft een lange en hoge pass. Elçinbek heeft problemen om de bal te vangen. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 6:0

54e minuut.
Daar is Kurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Kurukan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 7:0

56e minuut.
Lutek is nu in balbezit. Lutek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Elçinbek de bal. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Kurukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurt de bal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Barganha verovert de bal door een tackle van achteren. Barganha geeft een hoge lob. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek schiet op doel. Kurukan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bandulaja probeert naar een medespeler te passen. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha geeft een lange en hoge pass. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 18%, Black Order 82%.
ATHLETİC ATİK FC - Black Order 7:0