Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Order ATHLETİC ATİK FC
Normal Tactiek TRİO
45% Balbezit 55%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
20.8 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen outstanding


3e minuut.
Deblekeli geeft de bal voor. Soulier probeert de bal met de borst te controleren. Soulier met een sublieme pass. Lutek is nu in balbezit. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Türük bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulier onderschept slim de pass. Soulier speelt de bal door. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:1

11e minuut.
Soulier controleert de bal met de borst. Soulier passt de bal in één keer door. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:2

13e minuut.
Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak geeft de bal voor. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:3

25e minuut.
Catelli verovert de bal door een tackle van achteren. Catelli geeft een lange en hoge pass. Kiszczak heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak schiet op doel. Kurukan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:4

31e minuut.
Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak geeft een hoge lob. Barganha is nu in balbezit. Barganha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:5

33e minuut.
Deblekeli kopt de bal weg. Soulier geeft een lange en hoge pass. Barganha probeert de bal aan de voet te houden. Lutek is nu in balbezit. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kurukan trapt de bal weg. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə geeft een hoge lob. Kiszczak geeft de bal voor. Elçinbek heeft problemen om de bal te vangen. Kurukan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lutek is nu in balbezit. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:6

40e minuut.
Huras geeft de bal voor. Szamosi rent richting de bal. Yiğitoğlu begaat een overtreding. Yiğitoğlu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Alsancak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəzadə onderschept slim de pass. Mirzəzadə geeft een hoge lob. Barganha is nu in balbezit. Barganha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Order 85%, ATHLETİC ATİK FC 15%.
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:6

48e minuut.
Deblekeli kopt de bal weg. Lutek is nu in balbezit. Lutek speelt de bal door. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lutek is nu in balbezit. Kiszczak speelt de bal door. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha schiet op doel. Kurukan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:7

66e minuut.
Soulier bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulier passt de bal in één keer door. Lutek is nu in balbezit. Lutek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Elçinbek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Szamosi geeft een hoge lob. Daar is Barganha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elçinbek onderschept slim de pass. Lutek verovert de bal door een tackle van achteren. Lutek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Huras met de inworp. Klungelig pakt Mirzəzadə de bal. Mirzəzadə geeft de bal voor. Lutek is nu in balbezit. Lutek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Soulier is nu in balbezit. Soulier probeert naar een medespeler te passen. Lutek is nu in balbezit. Lutek draait met de bal, schiet en ... Kurukan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:8

78e minuut.
Kiszczak is nu in balbezit. Lutek is nu in balbezit. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak draait met de bal, schiet en ... Kurukan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:9

84e minuut.
Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Kurt met een harde bal richting middenveld. Soulier geeft een lange en hoge pass. Kiszczak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Catelli verovert de bal door een tackle van achteren. Catelli passt de bal zonder na te denken. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha haalt uit met een fantastische trap. Elçinbek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiszczak zal de hoekschop nemen. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Order 86%, ATHLETİC ATİK FC 14%.
Black Order - ATHLETİC ATİK FC 0:9