Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceta2017 Ortaköy Spor Kulübü
Normal Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.5 gemiddelde waardering 26.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jamesson de bal. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Arkas passt de bal met de wreef. Başlı rent richting de bal. Başlı passt de bal met de wreef. Öksüz geeft een lange en hoge pass. Pekmezcioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Bebek bokst de bal weg.

13e minuut.
Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecoq met een sublieme pass. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Uyanık met een sublieme pass. Klungelig pakt Jamesson de bal. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceta2017 - Ortaköy Spor Kulübü 0:1

20e minuut.
Jurczyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaymakam de bal. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Akpınar trapt de bal weg. Jamesson kopt de bal weg. Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceta2017 49%, Ortaköy Spor Kulübü 51%.
Ceta2017 - Ortaköy Spor Kulübü 0:1

51e minuut.
Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamesson verovert de bal door een tackle van achteren. Jamesson passt de bal zonder na te denken. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz schiet op doel. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Üçok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurczyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Jurczyga de bal onder controle te krijgen. Jurczyga geeft een lange en hoge pass. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

69e minuut.
Jamesson passt de bal in één keer door. Sarınç is nu in balbezit. Lecoq onderschept slim de pass. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Uyanık met een snelle inworp. Klungelig pakt Üçok de bal. Jamesson speelt de bal door. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceta2017 50%, Ortaköy Spor Kulübü 50%.
Ceta2017 - Ortaköy Spor Kulübü 0:1