Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHLETİC ATİK FC Ceta2017
TRİO Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 16.4
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
uitmuntend Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Uyanık rent richting de bal. Barganha onderschept slim de pass. Barganha speelt de bal door. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 1:0

2e minuut.
Pekmezcioğlu speelt de bal door. Öksüz heeft problemen om de bal te vangen. Lutek rent richting de bal. Lutek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Daar is Öksüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soulier speelt de bal door. Kiszczak probeert naar een medespeler te passen. Lutek is nu in balbezit. Lutek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 2:0

11e minuut.
Sarınç is nu in balbezit. Kiszczak onderschept slim de pass. Kaymakam is nu in balbezit. Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek haalt uit met een fantastische trap. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 3:0

12e minuut.
Pekmezcioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak passt de bal met de wreef. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kiszczak rent richting de bal. Lutek is nu in balbezit. Kiszczak probeert naar een medespeler te passen. Barganha is nu in balbezit. Barganha schiet op doel. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mirzəzadə geeft de bal voor. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak geeft een hoge lob. Barganha is nu in balbezit. Barganha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 4:0

18e minuut.
Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə passt de bal zonder na te denken. Üçok heeft problemen om de bal te vangen. Soulier onderschept slim de pass. Soulier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 5:0

19e minuut.
Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kiszczak de bal. Kiszczak passt de bal in één keer door. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 6:0

24e minuut.
Kaymakam probeert de bal aan de voet te houden. Sarınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek onderschept slim de pass. Lutek draait met de bal, schiet en ... Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Soulier geeft een hoge lob. Lutek kopt de bal weg. Barganha rent richting de bal. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 7:0

27e minuut.
Kaymakam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soulier met de inworp. Barganha rent richting de bal. Barganha geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 8:0

30e minuut.
Barganha rent richting de bal. Barganha passt de bal in één keer door. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras speelt de bal door. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek onderschept slim de pass. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Arkas is nu in balbezit. Arkas speelt de bal door. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek onderschept slim de pass. Lutek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak passt de bal met de wreef. Barganha is nu in balbezit. Barganha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 26%, Ceta2017 74%.
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 9:0

52e minuut.
Arkas rent richting de bal. Mirzəzadə onderschept slim de pass. Mirzəzadə geeft de bal voor. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kaymakam trapt de bal weg van het doel. Soulier rent richting de bal. Soulier passt de bal met de wreef. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 10:0

56e minuut.
Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém rent richting de bal. Rosalém geeft de bal voor. Barganha rent richting de bal. Barganha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Sarınç de bal. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak geeft de bal voor. Daar is Barganha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barganha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lutek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 11:0

61e minuut.
Uyanık geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soulier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barganha controleert de bal met de borst. Barganha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Soulier met de inworp. Szamosi kan de bal niet met de borst controleren. Szamosi geeft een hoge lob. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 12:0

75e minuut.
Huras passt de bal met de wreef. Rosalém geeft een lange en hoge pass. Uyanık kopt de bal weg. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 13:0

77e minuut.
Kiszczak met een sublieme pass. Barganha rent richting de bal. Barganha passt de bal met de wreef. Lutek is nu in balbezit. Lutek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 14:0

83e minuut.
Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulier is nu in balbezit. Soulier probeert naar een medespeler te passen. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Catelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sarınç de bal. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek is nu in balbezit. Lutek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi geeft de bal voor. Daar is Kiszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 16%, Ceta2017 84%.
ATHLETİC ATİK FC - Ceta2017 15:0