Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ortaköy Spor Kulübü FurkanCanSpor
5-3-2 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 21.5
goed Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cyganek onderschept slim de pass. Jamesson is nu in balbezit. Jamesson probeert naar een medespeler te passen. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jamesson onderschept slim de pass. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elben is nu in balbezit. Panaszkiewicz onderschept slim de pass. Panaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Akkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq verovert de bal door een tackle van achteren. Elben is nu in balbezit. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Yakutarslan is nu in balbezit. Cyganek rent richting de bal. Yakutarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Yakutarslan draait met de bal, schiet en ... Żelasko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tunaboylu zal de hoekschop nemen. Bebek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - FurkanCanSpor 0:1

24e minuut.
Zülfüqarov geeft de bal voor. Inworp. Tunaboylu met een snelle inworp. Sezgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgin draait met de bal, schiet en ... Bebek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - FurkanCanSpor 0:2

38e minuut.
Klungelig pakt Tunaboylu de bal. Jurczyga verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyga geeft een lange en hoge pass. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - FurkanCanSpor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortaköy Spor Kulübü 64%, FurkanCanSpor 36%.
Ortaköy Spor Kulübü - FurkanCanSpor 1:2

55e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. Akkan kopt de bal weg. Jurczyga controleert de bal met de borst. Sezgin rent richting de bal. Sezgin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Elben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaszkiewicz onderschept slim de pass. Kırılmaz begaat een overtreding. Kırılmaz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cyganek probeert naar een medespeler te passen. Jurczyga heeft problemen om de bal te vangen. Tunaboylu begaat een overtreding. Tunaboylu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gülyiğit speelt de bal door. Klungelig pakt Sezgin de bal. Goździkowy probeert naar een medespeler te passen. Yakutarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakutarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ortaköy Spor Kulübü - FurkanCanSpor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortaköy Spor Kulübü 57%, FurkanCanSpor 43%.
Ortaköy Spor Kulübü - FurkanCanSpor 1:3