Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinçspor Black Order
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 22.1
solide Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu passt de bal zonder na te denken. Bắc Việt heeft problemen om de bal te vangen. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap. Kurukan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - Black Order 1:0

5e minuut.
Özmutlu verovert de bal door een tackle van achteren. Özmutlu speelt de bal door. Kavaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt onderschept slim de pass. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Papoutsakis rent richting de bal. Papoutsakis geeft een hoge lob. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu heeft problemen om de bal te vangen. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - Black Order 2:0

16e minuut.
Deblekeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Atsız verovert de bal door een tackle van achteren. Atsız passt de bal zonder na te denken. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kurukan trapt de bal weg van het doel. Giorgi kopt de bal weg. Kurt heeft problemen om de bal te vangen. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Kurukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kavaklıoğlu is nu in balbezit. Bắc Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu is nu in balbezit. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Papoutsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoutsakis passt de bal met de wreef. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zamanlı rent richting de bal. Vrede onderschept slim de pass. Vrede probeert naar een medespeler te passen. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bắc Việt kopt de bal weg. Kurt rent richting de bal. Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Elçinbek de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Atsız kopt de bal weg. Klungelig pakt Elçinbek de bal. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Papoutsakis rent richting de bal. Serinyel onderschept slim de pass. Alsancak rent richting de bal. Alsancak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - Black Order 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinçspor 35%, Black Order 65%.
dinçspor - Black Order 2:1

57e minuut.
Nistorescu passt de bal zonder na te denken. Bắc Việt heeft problemen om de bal te vangen. Türük rent richting de bal. Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. Kurukan bokst de bal weg.

60e minuut.
Guerlain geeft de bal voor. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt passt de bal zonder na te denken. Vrede is nu in balbezit. Vrede geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Kurukan met een harde bal richting middenveld. Giorgi kopt de bal weg. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - Black Order 3:1

82e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt rent richting de bal. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu schiet op doel. Kurukan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinçspor - Black Order 4:1

90e minuut.
Guerlain passt de bal in één keer door. Bắc Việt rent richting de bal. Türük rent richting de bal. Bắc Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinçspor 34%, Black Order 66%.
dinçspor - Black Order 4:1