Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Team Ceta2017
6 Ekim Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui onderschept slim de pass. Xuhui met een sublieme pass. Klungelig pakt Tunalıoğlu de bal. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Team - Ceta2017 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Said zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öksüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Arkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Said onderschept slim de pass. Said met een sublieme pass. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cappelletto probeert naar een medespeler te passen. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui passt de bal met de wreef. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Tunalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Xuhui rent richting de bal. Üçok rent richting de bal. Xuhui onderschept slim de pass. Xuhui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui draait met de bal, schiet en ... Akpınar bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Team - Ceta2017 2:0

34e minuut.
Xuhui rent richting de bal. Kaymakam is nu in balbezit. Xuhui onderschept slim de pass. Xuhui haalt uit met een fantastische trap. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Team - Ceta2017 3:0

36e minuut.
Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui onderschept slim de pass. Xuhui passt de bal zonder na te denken. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Team 31%, Ceta2017 69%.
Poseidon Team - Ceta2017 3:0

56e minuut.
Said passt de bal met de wreef. Daar is Tunalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalıoğlu passt de bal met de wreef. Xuhui rent richting de bal. Xuhui schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Arkas speelt de bal door. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Üçok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Üçok krijgt een gele kaart. Tunalıoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Uyanık rent richting de bal. Xuhui rent richting de bal. Xuhui probeert naar een medespeler te passen. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Team - Ceta2017 4:0

85e minuut.
Tunalıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toma komt het veld opgelopen. Vezeanu met de inworp. Xuhui rent richting de bal. Xuhui geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Team 31%, Ceta2017 69%.
Poseidon Team - Ceta2017 4:0