Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bjkm19 karataş spor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Derli de bal. Şener bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altınmeşe. Altınmeşe krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Güngösteren geeft de bal voor. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Birler zijn tegenspeler op de grond. Birler krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ata rent richting de bal. Ata passt de bal in één keer door. Yıldırım rent richting de bal. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Macitoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Şener bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz is nu in balbezit. Şener begaat een overtreding. Şener krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klungelig pakt Tırkaz de bal. Kutluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz met een sublieme pass. Yıldırım rent richting de bal. Yıldırım draait met de bal, schiet en ... Macitoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Morköy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Birler met een snelle inworp. Derli is nu in balbezit. Derli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjkm19 48%, karataş spor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bjkm19 - karataş spor 0:0

46e minuut.
Nakiboğlu met een sublieme pass. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
İlhanlar verovert de bal door een tackle van achteren. İlhanlar passt de bal zonder na te denken. Tırkaz is nu in balbezit. Yıldırım rent richting de bal. Yıldırım schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Türkyiğit speelt de bal door. Şener rent richting de bal. İlhanlar is nu in balbezit. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjkm19 40%, karataş spor 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bjkm19 - karataş spor 0:0