Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firtune FC Uşakfcsk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Diyadin kopt de bal weg. Demirbaş rent richting de bal. Toğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Toğuz draait met de bal, schiet en ... Aşkın probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Üçdağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Debleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Debleke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zıbar met een snelle inworp. Taner geeft een hoge lob. Üçdağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Debleke onderschept slim de pass. Debleke geeft een hoge lob. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin haalt uit met een fantastische trap. Aşkın probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firtune FC 46%, Uşakfcsk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firtune FC - Uşakfcsk 0:0

46e minuut.
Aşkın is nu in balbezit. Aşkın passt de bal in één keer door. Yurttaş met een sublieme pass. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Sadıkoğlu met een sublieme pass. Eroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çağdaş met een sublieme pass. Gültiken rent richting de bal. Gültiken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firtune FC 51%, Uşakfcsk 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firtune FC - Uşakfcsk 0:0