Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uşakfcsk Firtune FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Taner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tınaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tınaz passt de bal zonder na te denken. Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Taner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveci probeert naar een medespeler te passen. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tınaz passt de bal met de wreef. Debleke rent richting de bal. Debleke speelt de bal door. Deveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveci schiet op doel. mintaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tınaz verovert de bal door een tackle van achteren. Taner verovert de bal door een tackle van achteren. Taner met een sublieme pass. Toğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toğuz schiet op doel. Üçdağ bokst de bal weg.

34e minuut.
Tolun verovert de bal door een tackle van achteren. Tolun speelt de bal door. Toğuz rent richting de bal. Toğuz schiet op doel. Üçdağ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uşakfcsk - Firtune FC 0:1

41e minuut.
Gül is nu in balbezit. Debleke geeft een hoge lob. Eroğlu probeert de bal aan de voet te houden. Gültiken is nu in balbezit. Gültiken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uşakfcsk 44%, Firtune FC 56%.
Uşakfcsk - Firtune FC 0:1

83e minuut.
Taner bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveci rent richting de bal. Gültiken is nu in balbezit. Deveci rent richting de bal. Deveci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uşakfcsk 42%, Firtune FC 58%.
Uşakfcsk - Firtune FC 0:1