Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huceste Uşakfcsk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Nizam geeft de bal voor. Batıkan met een sublieme pass. Aşkın heeft problemen om de bal te vangen. Ardahanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Karaduman is nu in balbezit. Karaduman passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kitapçı de bal onder controle te krijgen. Ardahanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlı schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tınaz geeft een hoge lob. Nizam is nu in balbezit. Nizam geeft een lange en hoge pass. Tınaz is nu in balbezit. Tınaz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huceste 55%, Uşakfcsk 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huceste - Uşakfcsk 0:0

49e minuut.
Yurttaş geeft een lange en hoge pass. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tınaz verovert de bal door een tackle van achteren. Deveci is nu in balbezit. Deveci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
huceste - Uşakfcsk 0:1

52e minuut.
Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacabey rent richting de bal. Alacabey speelt de bal door. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Örümcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Debleke onderschept slim de pass. Debleke met een sublieme pass. Daar is Gültiken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gültiken draait met de bal, schiet en ... Alimoğlu bokst de bal weg.

77e minuut.
Tınaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tınaz geeft een hoge lob. Nizam probeert de bal aan de voet te houden. Gültiken is nu in balbezit. Gültiken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huceste - Uşakfcsk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huceste 59%, Uşakfcsk 41%.
huceste - Uşakfcsk 0:2