Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzonspor19671 Firtune FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Gül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztaş speelt de bal door. Simitçi is nu in balbezit. Çukurköylü is nu in balbezit. Çukurköylü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahintepe met een snelle inworp. Simitçi rent richting de bal. Simitçi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karaosmanoğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zıbar probeert naar een medespeler te passen. Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Özbakan zijn tegenspeler op de grond. Özbakan krijgt een gele kaart. Tolun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Inworp. Zıbar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gül rent richting de bal. Gül schiet op doel. Yaltız probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor19671 43%, Firtune FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trabzonspor19671 - Firtune FC 0:0

48e minuut.
Simitçi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tolun ... Strafschop! Simitçi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simitçi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. mintaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor19671 - Firtune FC 1:0

48e minuut.
Toğuz passt de bal met de wreef. Altan rent richting de bal. Altan geeft de bal voor. Toğuz is nu in balbezit. Toğuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Şahintepe neemt de hoekschop. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan probeert naar een medespeler te passen. Karaosmanoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Çukurköylü rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Simitçi verovert de bal door een tackle van achteren. Simitçi geeft een hoge lob. Altan probeert de bal aan de voet te houden. Çukurköylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurköylü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Özbakan speelt de bal door. Çukurköylü rent richting de bal. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurköylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurköylü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor19671 - Firtune FC 2:0

86e minuut.
Diyadin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gülyüzer komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Daar is Altan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Sumbas met een snelle inworp. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitçi draait met de bal, schiet en ... mintaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şahintepe is nu in balbezit. Şahintepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor19671 - Firtune FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor19671 29%, Firtune FC 71%.
Trabzonspor19671 - Firtune FC 3:0