Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firtune FC huceste
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Taner bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaduman is nu in balbezit. Karaduman speelt de bal door. Ardahanlı is nu in balbezit. Ardahanlı schiet op doel. mintaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Karaosmanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Firtune FC - huceste 0:1

22e minuut.
Örümcer verovert de bal door een tackle van achteren. Taner rent richting de bal. Taner passt de bal zonder na te denken. Ardahanlı is nu in balbezit. Ardahanlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Taner is nu in balbezit. Karaduman verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Taner ... Strafschop! Directe rode kaart, Taner moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Taner schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Karaduman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karaduman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Firtune FC - huceste 0:2

26e minuut.
Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaduman onderschept slim de pass. Karaduman speelt de bal door. Ardahanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Karaosmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Gül heeft problemen om de bal te vangen. Örümcer speelt de bal door. Karaduman is nu in balbezit. Karaduman haalt uit met een fantastische trap. mintaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firtune FC 63%, huceste 37%.
Firtune FC - huceste 0:2

61e minuut.
Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun is nu in balbezit. Tolun met een sublieme pass. Toğuz rent richting de bal. Toğuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Altan met een snelle inworp. Tolun is nu in balbezit. Tolun probeert naar een medespeler te passen. Toğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toğuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tolun onderschept slim de pass. Tolun probeert naar een medespeler te passen. Toğuz rent richting de bal. Toğuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Firtune FC - huceste 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firtune FC 54%, huceste 46%.
Firtune FC - huceste 1:2