Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uşakfcsk Bjkm19
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Debleke geeft een hoge lob. Inworp. Altınmeşe met de inworp. Kutluer geeft een lange en hoge pass. Yıldırım maakt een snoekduik en kopt de bal. Üçdağ bokst de bal weg.

10e minuut.
Üçdağ trapt de bal weg van het doel. Deveci kopt de bal weg. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken draait met de bal, schiet en ... Morköy probeert de bal aan de voet te houden. Eski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Tırkaz kopt de bal weg. Daar is Aşkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yıldırım onderschept slim de pass. Yıldırım draait met de bal, schiet en ... Üçdağ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uşakfcsk - Bjkm19 0:1

30e minuut.
Debleke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deveci is nu in balbezit. Artinyan rent richting de bal. Deveci is nu in balbezit. Deveci geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz passt de bal zonder na te denken. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata verovert de bal door een tackle van achteren. Ata geeft de bal voor. Üçdağ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yıldırım is nu in balbezit. Yıldırım draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uşakfcsk - Bjkm19 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uşakfcsk 58%, Bjkm19 42%.
Uşakfcsk - Bjkm19 0:2

72e minuut.
Daar is Tınaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz passt de bal in één keer door. Yıldırım bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Üçdağ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morköy de bal. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uşakfcsk 60%, Bjkm19 40%.
Uşakfcsk - Bjkm19 0:2